Запрошення для школярів на безкоштовні тренінги

on .

ЗАПРОШУЄМО ШКОЛЯРІВ НА БЕЗКОШТОВНІ ТРЕНІНГИ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ АЕРОНАВІГАЦІЇ

Вперше в Національному авіаційному університеті на базі кафедр навчально-наукового інституту Аеронавігації для випускників шкіл проводяться наступні безкоштовні тренінги:

-         Радіонавігація та радіолокація;

-         Основи авіоніки;

-         Автоматизація і комп’ютерно інтегровані технології / Системи управління і автоматики літальних апаратів;

-         Електронні технології інтернету речей;

-         Основи телекомунікаційних систем та мереж;

-         Основи радіомоніторингу та радіорозвідки.

У процесі тренінгу учасники ознайомляться із сучасним станом розвитку аеронавігації, радіотехніки,телекомунікацій, авіоніки,  електроніки, систем управління, радіоелектронних пристроїв та системБудуть проведені практичні заняття по авіоніці, системам управління, електроніці, компютерним мережам, Інтернету речей та захисту інформації. За результатами тренінгу учасники отримають сертифікати.

Заняття проводять провідні професори і доценти кафедр інституту. Тренінги проводяться вненавчальний час на території НАУ.

Участь у тренінгах безкоштовна!

Зареєструйся тут: https://goo.gl/forms/9oo0KC0goB4cyE9s1та не прогав свій шанс отримати нові знання, опанувати нові навички та познайомитися із перспективними професіями.

Інформація про тренінги на сайті: https://ian.nau.edu.ua

 Тут можна ознайомитись з програмою та більш детальноюінформацією:http://ian.nau.edu.ua/zaproshuyemo-shkolyariv-na-bezkoshtovni-treningi-navchalno-naukovogo-institutu-aeronavigatsiyi/

Там же можна і зареєструватися!
(програми додаються)