Перспективне 10 денне меню на 2019-20 н.р.
ПОГОДЖЕНО ЗАТВЕРДЖУЮ
Начальник Директор
Фастівського районного Великомотовилівського
Управління Головного Управління НВК «заклад ЗСО І-ІІІ Держпродспоживслужби ступенів-дитячий садок»
в Київській області ______ Войналович С.А.
____________ І.В. Іщук
«___»________2019р
Перспективне двотижневе меню для харчування учнів школи
Великомотовилівськогонавчально-виховного комплексу
«заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів -дитячий садок»
Фастівської районної ради Київської області
Згідно натуральних норм харчування затверджених Постановою Кабінету Міністрів Українивід 22 листопада 2004 р. № 1591
Школа |
||||
№ п/п |
Назва страви |
Вихід (г) страв згідно вікових категорій |
||
Перший день |
Діти від 6 до 10 років |
Діти від 10 років і старше |
Примітка |
|
1. |
Суп картопляний з макаронними виробами |
250 |
300 |
|
2. |
Плов з м’ясом |
180 |
200 |
|
3. |
Салат з буряка (тушкований) |
60 |
80 |
|
4. |
Хліб |
60 |
80 |
|
5. |
Компот із сухофруктів |
200 |
200 |
|
Другий день |
||||
1. |
Борщ український |
250 |
300 |
|
2. |
Каша гречана |
150 |
200 |
|
3. |
Котлета рибна |
80 |
80 |
|
4. |
Хліб |
60 |
80 |
|
5. |
Сік |
200 |
200 |
|
Третій день |
||||
1. |
Суп гороховий |
250 |
300 |
|
2. |
Вареники ліниві з сиром та сметаною кип’яченою |
115/15 |
155/15 |
|
3. |
Хліб |
60 |
80 |
|
4. |
Какао |
200 |
200 |
|
Четвертий день |
||||
1. |
Суп гречаний |
250 |
300 |
|
2. |
Картопляне пюре |
150 |
200 |
|
3. |
Риба тушкована з овочами |
130 |
130 |
|
4. |
Хліб |
60 |
80 |
|
5. |
Компот |
200 |
200 |
|
П’ятий день |
||||
1. |
Суп рисовий |
250 |
300 |
|
2. |
Печення по-домашньому з м’ясом |
130 |
170 |
|
3. |
Салат з свіжої капусти |
50 |
75 |
|
4. |
Хліб |
60 |
80 |
|
5. |
Чай |
200 |
200 |
|
Шостий день |
||||
1. |
Суп гороховий |
250 |
300 |
|
2. |
Макарони відварені |
150 |
200 |
|
3. |
Омлет натуральний |
50 |
50 |
|
4. |
Капуста тушкована |
50 |
75 |
|
5. |
Хліб |
60 |
80 |
|
6. |
Сік |
200 |
200 |
|
Сьомий день |
||||
1. |
Суп картопляний з макаронними виробами |
250 |
300 |
|
2. |
Каша гречана |
150 |
200 |
|
3. |
Гуляш куриний |
100 |
100 |
|
4. |
Салат з буряка |
50 |
75 |
|
5. |
Хліб |
60 |
80 |
|
6. |
Чай |
200 |
200 |
|
Восьмий день |
||||
1. |
Борщ український |
250 |
300 |
|
2. |
Плов з м’ясом |
180 |
200 |
|
3. |
Хліб |
60 |
80 |
|
4. |
Компот |
200 |
200 |
|
Дев’ятий день |
||||
1. |
Суп гречаний |
250 |
300 |
|
2. |
Сирники з повидлом |
115/15 |
155/15 |
|
3. |
Хліб |
60 |
80 |
|
4. |
Какао |
200 |
200 |
|
Десятий день |
||||
1. |
Суп рисовий |
250 |
300 |
|
2. |
Картопляне пюре |
150 |
200 |
|
3. |
Риба тушкована з овочами |
130 |
130 |
|
4. |
Хліб |
60 |
80 |
|
5. |
Кисіль |
200 |
200 |